Miksi Sorbact®?

Voittava tapa toimia

Kun bakteerit kuolevat, kuolleista soluista vapautuu endotoksiineja. Nämä solujäämät jäävät haavaan. Toisin kuin antimikrobiset sidokset, jotka aktiivisesti tappavat bakteereja, Sorbact® poistaa bakteerit sitomalla ne pysyvästi pintaansa. Tämä vähentää mikrobikuormitusta ja edistää haavan paranemista. Sorbact®-menetelmällä ei ole vasta-aiheita. Lisäksi allergioiden riski on matala, ja tuotetta voidaan käyttää myös vastasyntyneillä1 sekä raskauden ja imetyksen aikana.*

*Noudata Sorbact® Gel Dressing -sidoksen käyttöohjeessa ilmoitettuja varotoimia

illustration of microbes on sorbact surface
Sorbact® Technology

Sorbact® vähentää haavojen mikrobikuormitusta

Fysikaaliseen prosessiin ja hydrofobiseen vaikutusmekanismiin perustuva Sorbact® poistaa bakteereja turvallisesti ehkäisten ja hoitaen infektioita vapauttamatta vaikuttavia aineita haavaan.

Lue lisää
Nurse applying sorbact dressing to elderly woman in hospital
Sorbact®-menetelmän edut

Tehokas haavan paraneminen

Bakteerien turvallinen ja tehokas poistaminen vähentää haavojen mikrobikuormitusta, mikä edistää haavan paranemista. On myös osoitettu, että Sorbact®-sidoksilla on hyvä soluyhteensopivuus, eikä se muuta solujen morfologiaa.

Lue lisää
Tukee vastuullista antimikrobisten valmisteiden käyttöä

Sorbact® tukee mikrobilääkeresistenssin torjuntaa

Mikrobilääkeresistenssi (AMR) on maailmanlaajuinen ongelma. Ilman tehokkaita välineitä infektioiden ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi epäonnistuneiden hoitojen määrä kasvaa. Antimikrobisten valmisteiden vastuullisen käytön ohjelma (AMS) on organisoitu tapa vähentää mikrobilääkeresistenssiä. Sorbact® on arvokas osa AMS-strategiaa.

Lue lisää

Referenssit

1.Data on file. ABIGO Medical.

Unsupported browser

This site probably won't work great in Internet Explorer. We generally only support the recent versions of major browsers like Chrome, Firefox, Safari and Edge.