Tervetuloa sorbact.fi-sivustolle

Sorbact®-sidosvalikoima soveltuu terveydenhoidon ammattikäyttöön, itsehoitoon ja eläinten haavanhoitoon. Valitse, mistä haluat lisätietoa.

Sorbact® terveydenhoidon ammattilaisille Sorbact® itsehoitoon Sorbact® eläinten haavanhoitoon

Tehokas
– mutta hellävarainen

Sorbact® haavainfektioita vastaan

Miksi Sorbact®?

Luonnollisiin prosesseihin ja fysikaaliseen vuorovaikutukseen perustuva Sorbact® poistaa bakteereja turvallisella tavalla ehkäisten ja hoitaen infektioita vapauttamatta vaikuttavia aineita haavaan. Tee hyvä valinta potilaillesi.

Haaste

Eri syistä johtuvat haavat ovat haaste potilaalle, hoitohenkilökunnalle ja terveydenhuollolle. Asianmukainen hoito alusta alkaen voi vaikuttaa ratkaisevasti lopputulokseen.

Lue lisää

Miksi Sorbact®?

Kun bakteerit kuolevat, kuolleista soluista vapautuu endotoksiineja. Nämä solujäämät jäävät haavaan. Toisin kuin antimikrobiset sidokset, jotka tappavat aktiivisesti bakteereja, Sorbact® poistaa bakteerit sitomalla ne pysyvästi pintaansa. Tämä vähentää mikrobikuormitusta ja edistää haavan paranemista.

Lue lisää
illustration showing a wound, Sorbact Superabsorbent and a microscopic image with microbes on a Sorbact surface
Käyttöalue

Sorbact® kaikentyyppisille haavoille – kaikissa haavan paranemisvaiheissa – heti alusta alkaen

Näyttö

Todistetusti ehkäisee ja hoitaa haavainfektiota

Sorbact®-sidoksia on menestyksekkäästi käytetty yli 30 vuotta kliinisessä hoitotyössä. Teho on dokumentoitu yli 40 kliinisessä tutkimuksessa, joihin on osallistunut yli 7 000 potilasta. Nykyään Sorbact® auttaa potilaita yli 65 maassa ympäri maailmaa. Jatkamme tärkeää työtä kliinisten tietojen keräämiseksi.

Lue lisää

Unsupported browser

This site probably won't work great in Internet Explorer. We generally only support the recent versions of major browsers like Chrome, Firefox, Safari and Edge.