Sorbact Foam Gentle Border

28.1.2016

Tuotekuvaus

Haavainfektiota ehkäisevä pehmeä, silikonikiinnitteinen sidos.  Sorbact® Foam Gentle Border on steriili, bakteereita ja sienimikrobeja sitova, itsekiinnittyvä, imevä haavasidos. Sidoksessa on antimikrobinen, vihreä Sorbact pinta, polyuretaanivaahto, pehmeät silikonipintaiset reunat ja hengittävä polyuretaanikalvo. Sidos on vettähylkivä.

Sorbact® Foam Gentle Border soveltuu käytettäväksi puhtaan, kolonisoituneen, kontaminoituneen tai infektoituneen, vähän tai kohtalaisesti erittävän haavan hoitoon. Esim. kirurgiset haavat, traumahaavat, painehaavat, diabeettiset haavat sekä jalka- ja säärihaavat.

Käyttäytyminen haavalla

Haavapinnalla ja -eritteessä olevat patogeenit mikrobit ja sienet sitoutuvat tehokkaasti ja nopeasti rasvahappoesterillä (DACC) hydrofobiseksi käsiteltyyn asetaattisilkkipintaan, jonka jälkeen tulehdusta aiheuttavista mikrobeista puhdistettu haavaerite imeytyy polyuretaanivaahtoon. Sidos ei sisällä solutoksisia eikä allergisoivia aineosia.

Sidoksen vaihtoväli määrittyy haavan erityksen ja haavan tilan mukaan.  Sopii käytettäväksi kompressiohoidon yhteydessä.

Sorbact® Foam Gentle Border on kertakäyttöinen.

 

Koot:
Sidoksen kokoPakkauksen koko
7,5 x 7,5 cm10 kpl
10 x 10 cm10 kpl
15 x 15 cm10 kpl

Lataa korkearesoluutiokuva pakkauksesta
Lataa korkearesoluutiokuva tuotteesta