Hydrofobinen menetelmä

Sorbact® Green Wound Healing on hydrofobinen haavanhoitosidossarja, joka on paitsi vihreä väriltään myös vihreä arvoiltaan.

Sorbact® sidokset eivät sisällä kehon soluille myrkyllisiä tai luonnolle haitallisia aineosia eikä raskasmetalleja. Hydrofobiseksi käsitelty Sorbact® sidos käynnistää nopeasti haavapinnalla ns. hydrofobisen interaktion, hydrofobisten partikkelien toinen toisiinsa tarttumisen, joka on luonnollisesti tapahtuva ja oleellinen ilmiö mikrobien ja hiivasienien olemassaololle. Mitä patogeenimpi mikrobi on sitä voimakkaammin se tarttuu Sorbact® sidokseen.

Sorbact® tehoaa myös resistentteihin mikrobikantoihin kuten mm. MRSA ja VRE eikä sille kehity resistenttejä kantoja.

Sorbact® sidokset voidaan käytön jälkeen hävittää normaalijätteen mukana tai esim. poltaa, koska ne eivät sisällä jalometalleja tai muita jätteen erityiskäsittelyä vaativia aineosia. Sorbact® sidokset pyritään valmistamaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti mm. kierrättämällä tai uusiokäyttämällä kaikki valmistusprosessissa syntyvä jäte.

Sorbact® haavahoitotuotteet ovat laajalti tunnettuja sekä yleisesti käytettyjä sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja kotihoidossa.

Sorbact® menetelmä pienentää tehokkaasti haavan mikrobi- ja sienikuormitusta, estää haavan infektoitumisen tai puhdistaa jo infektoituneen haavan. Sidokset soveltuvat kaikentyyppisten haavojen hoitoon ja ovat turvallisia käyttää kaikenikäisille henkilöille. Sorbact® hoitaa tehokkaasti ja nopeasti myös ihotaipeissa ja -poimuissa esiintyvät ihon pinnalliset hiivasieni-infektiot. Sidokset eivät sisällä kudostoksisia eikä allergisoivia aineosia.

sairaanhoitaja-400px