UUSI TUTKIMUS osoittaa, että Sorbact® Kirurginen sidos ehkäisee merkittävästi haavainfektion syntyä ja vähentää hoidon kustannuksia.

8.4.2016

Leikkausalueen infektoituminen on yleistä potilailla, joille on tehty keisarileikkaus. Infektiot lisäävät merkittävästi sairastavuutta, sairaalassaolopäiviä ja kasvattavat hoitokuluja.

Juuri julkaistu tutkimus, jossa oli mukana 543 potilasta joille tehtiin elektiivinen tai päivystysluonteinen keisarileikkaus, osoittaa että postoperatiivisen haavainfektioiden määrä väheni huomattavasti potilailla joiden leikkaushaavan hoidossa käytettiin Sorbact® Kirurgista sidosta verrattuna ryhmään jossa käytettiin perinteistä sidosta1.

Tämä satunnaistettu, kontrolloitu tutkimus osoittaa, että Sorbact® kirurginen sidos on sekä tehokas että kustannuksia säästävä paikallishoitosidos estää postoperatiivinen haavainfektio.

Lue lisää tutkimuksesta täältä

Referenssi: 1. Randomized Controlled Trial Evaluating Dialkylcarbamoyl Chloride (DACC) Impregnated Dressings for the Prevention of Surgical Site Infections in Adult Women Undergoing Cesarean Section. Hosp Infect Epid 2016; [in press]